Help mee

Help mee

Help mee

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Gegevens

Laat ze niet in de kou staan

Malak uit Syrië is 16 jaar. Haar leven veranderde in een nachtmerrie. 'Mijn vader werd gedood door een bom toen hij mijn oma naar het ziekenhuis bracht. We hebben ze nooit meer gezien. Daarna moesten we vluchten.'

Genadeloze regimes, geweld, geen zicht op een veilige toekomst. Vluchten en alles achterlaten doe je omdat je niet anders kan. Geen makkelijke beslissing.

De situatie in Griekenland werd mensonwaardig. Daarom zorgen we voor warme maaltijden en bescherming tegen regen en kou. Help mee! Met 22 euro geef je een vluchteling warme thermokleding. Met 60 euro help je een gezin aan waterdichte slaapzakken en met 95 euro zorg je voor een compleet winterpakket.

Met noodhulp redden we levens. Levens van mensen die alles kwijt zijn. Jouw steun helpt hen om weer verder te gaan. Help mee. Doneer. Bedankt!

Dit doen we met jouw donatie in Griekenland:

  • We delen warme maaltijden uit, zodat vermoeide vluchtelingen kunnen aansterken;
  • We verstrekken winterpakketten, als bescherming tegen de Europese winter;
  • We knappen douches in de kampen op, een basisvoorziening vinden we;
  • We oefenen druk uit op overheden om de situatie voor vluchtelingen te verbeteren.

Oxfam steunt vluchtelingen wereldwijd

We helpen vluchtelingen die aankomen in Europa. Daarnaast helpen we wereldwijd vluchtelingen die worden opgevangen in hun eigen land of in de regio. Oxfam maakt zich sterk voor oplossingen die een einde maken aan geweld en onderdrukking, zodat mensen niet hoeven te vluchten of terug naar huis kunnen.

Laat ze niet in de kou staan

In Griekenland zorgen we voor warme maaltijden en bescherming tegen regen en kou. Met 22 euro bieden we een vluchteling warmte en thermokleding. Met 60 euro help je een gezin aan waterdichte slaapzakken en met 95 euro help je een vluchteling aan een compleet winterpakket.

Ja, ik help mee!

Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy