Help mee

Help mee

1 Uw donatie
2 Betaling
3 Bedankt

Eigen kracht als oplossing

Oxfam Novib vecht wereldwijd tegen honger, armoede en onrecht. En gaat daarbij uit van de kracht en mogelijkheden van de mensen zelf. Zelfdoen staat voorop. Zoals de veldscholen in Zimbabwe waar boeren leren zaden te maken die veel beter bestand zijn tegen het extreme weer in Zimbabwe. 

Met jouw bijdrage kan Oxfam Novib werken aan o.a.:

  • Voedsel en schoon drinkwater voor mensen in nood
  • Eerlijke verdeling van land en water
  • Rechten voor vrouwen
  • Goed onderwijs en gezondheidszorg
  • Microkredieten voor kleine ondernemers

Samen maken we de wereld veiliger en eerlijker voor iedereen

Kippen in je huis?

Wees niet bang, je krijgt de kippen niet thuisbezorgd. Met jouw gift gaan we honger verslaan.

Bijvoorbeeld door een gezin kippen te geven. De kip staat symbool voor de slimme oplossingen van Oxfam Novib. Zo is een kip eenvoudig te onderhouden, heeft ze weinig ruimte nodig, legt ze veel eieren (zo'n 215 per jaar!) en kun je haar uiteindelijk eten. Ze is duurzame investering, omdat ze zorgt voor nageslacht en haar mest het land vruchtbaar maakt.

Wij zijn ervan overtuigd dat het kan: een wereld waarin iedereen genoeg te eten heeft.
Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy