Help mee

Help mee

Help mee

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Gegevens

Zorg voor basisvoorzieningen en een nieuwe toekomst

Door de burgeroorlog in Syrië hebben ruim 11 miljoen mensen hulp nodig. Miljoenen mensen lieten huis en haard achter zich. Scholen, wegen en ziekenhuizen liggen in puin. De Syrische economie is verwoest.

Miljoenen vluchtelingen

Zeker 3,7 miljoen mensen zijn gevlucht naar buurlanden zoals Jordanië en Libanon. Vluchtelingenkampen kunnen de groeiende instroom nauwelijks aan. Meer dan 80% van de vluchtelingen woont niet in een officieel kamp. Deze mensen hebben nauwelijks toegang tot schoon water en elektriciteit.

Noodhulp

Oxfam Novib zorgt onder meer voor voedsel, onderdak, sanitaire voorzieningen, dekens en schoon drinkwater. Daarnaast werken we aan werk- en spaarprogramma’s om ervoor zorgen dat Syriërs kunnen bouwen aan hun toekomst.

Jouw steun is onmisbaar

Bied Syrische vluchtelingen drinkwater, onderdak en een toekomst. Steun hen met een gift. Vul nu hiernaast je gegevens in en gééf.
Hartelijk dank!

Fotograaf: Sam Tarling/Oxfam

Zorg voor basisvoorzieningen en een nieuwe toekomst

Honderdduizenden Syrische vluchtelingen lijden nu onder de winterstorm die het Midden-Oosten teistert. Tenten storten in, watertanks bevriezen en wegen zijn onbegaanbaar. Mensen zijn verstoken van medische hulp, warme kleren en eten. Help Syrische vluchtelingen de winter overleven.

Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy