Help mee

Help mee

Help mee

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Gegevens

Help mensen die alles kwijt zijn

Miljoenen mensen zijn jaarlijks slachtoffer van gewapende conflicten. Wereldwijd zijn 60 miljoen kinderen, vrouwen en mannen op de vlucht. Zij hebben direct noodhulp nodig.

Jeanne Berat ontvluchtte het geweld in de Centraal-Afrikaanse Republiek. 'Ik moest vluchten met mijn kinderen, terwijl alles in brand gestoken werd. Mijn huis, mijn oogst, mijn eten. Ik heb niets meer.'

Vluchtelingen zijn alles kwijt. Oxfam biedt onmiddellijk noodhulp. In opvangkampen zorgen we voor schoon drinkwater, toiletten en voedsel. Maar we geven ook voorlichting en delen hygiënepakketten uit. Zo verkleinen we het risico op de uitbraak van besmettelijke ziekten.

Dit doen we met jouw donatie

  • Oxfam biedt snel en direct noodhulp aan vluchtelingen. Van dekens en tenten tot gaskachels in koude wintermaanden.
  • We bouwen toiletten en douches in opvangkampen, en zorgen voor voedsel en schoon drinkwater.
  • Onze lokale partners helpen mensen bij traumaverwerking.
  • We steunen ook de lokale bevolking in buurlanden die vluchtelingen opvangen.
  • Oxfam maakt zich internationaal sterk voor oplossingen die een einde maken aan gewapende conflicten. We roepen regeringen op burgers bescherming te bieden.

Noodhulp is van levensbelang

Oxfam helpt jaarlijks miljoenen mensen in meer dan 90 landen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp en help mensen als Jeanne en haar kinderen. Bedankt!


(Foto: Sam Cunningham)

Help mensen die die alles kwijt zijn.

Miljoenen mensen zijn jaarlijks slachtoffer van gewapende conflicten. Wereldwijd zijn 60 miljoen kinderen, vrouwen en mannen op de vlucht. Zij hebben direct noodhulp nodig.

Ja, ik help mee!

Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy