Noodhulp Mosul Irak okober 2016

Help de inwoners van Mosul

De 2-jarige Jasm rijdt op haar driewieler door een vluchtelingenkamp zo'n 70 kilometer ten zuiden van Mosul. Honderdduizenden inwoners van de Iraakse stad Mosul zitten in de val. Het Iraakse leger wil IS uit de stad verdrijven, maar veilige vluchtroutes voor inwoners zijn er niet. Mosul, een stad zo groot als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag samen, viel in 2014 in handen van IS. Honderdduizenden mensen wisten de stad en andere delen van Irak die in handen zijn van IS te ontvluchten.

Oxfam biedt velen van hen water en voedsel in meer dan 50 vluchtelingenkampen en lokale gemeenschappen.

Help mee!

Samen met onze lokale partners en donateurs helpen we mensen op de vlucht. Dat kan alleen met uw financiële steun

Help de inwoners van Mosul

Honderdduizenden inwoners van de Iraakse stad Mosul zitten in de val. Het Iraakse leger wil IS uit de stad verdrijven, maar veilige vluchtroutes voor inwoners zijn er niet. Mosu. Oxfam Novib helpt vluchtelingen wereldwijd. Want elk mens heeft recht op veiligheid en perspectief: wie vlucht, moet verder kunnen met zijn leven. Samen met onze lokale partners en donateurs helpen we mensen op de vlucht vooruit.


Met jouw steun zorgen we voor water en levensreddende voedselhulp. Zodra het weer regent geven we zaden aan boeren, zodat ze snel weer zonder hulp kunnen.

Ja, ik help mee

Mijn gegevens zijn:

Donatiebedrag

Eenmalig
Maandelijks

Betaalwijze