Help mee

Help mee

Help mee

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Gegevens

Help de inwoners van Mosul

De 2-jarige Jasm rijdt op haar driewieler door een vluchtelingenkamp zo'n 70 kilometer ten zuiden van Mosul. Honderdduizenden inwoners van de Iraakse stad Mosul zitten in de val. Het Iraakse leger wil IS uit de stad verdrijven, maar veilige vluchtroutes voor inwoners zijn er niet. Mosul, een stad zo groot als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag samen, viel in 2014 in handen van IS. Honderdduizenden mensen wisten de stad en andere delen van Irak die in handen zijn van IS te ontvluchten.

Oxfam biedt velen van hen water en voedsel in meer dan 50 vluchtelingenkampen en lokale gemeenschappen.

Help mee!

Samen met onze lokale partners en donateurs helpen we mensen op de vlucht. Dat kan alleen met uw financiële steun

Help de inwoners van Mosul

Honderdduizenden inwoners van de Iraakse stad Mosul zitten in de val. Het Iraakse leger wil IS uit de stad verdrijven, maar veilige vluchtroutes voor inwoners zijn er niet. Mosu. Oxfam Novib helpt vluchtelingen wereldwijd. Want elk mens heeft recht op veiligheid en perspectief: wie vlucht, moet verder kunnen met zijn leven. Samen met onze lokale partners en donateurs helpen we mensen op de vlucht vooruit.


Met jouw steun zorgen we voor water en levensreddende voedselhulp. Zodra het weer regent geven we zaden aan boeren, zodat ze snel weer zonder hulp kunnen.
Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy