Ik geef voor noodhulp

Bijna klaar...

1 Uw donatie
2 Betaling
3 Bedankt

‘We zijn bang voor de wind en de regen’, zegt Ayesha, moeder van 2 dochters. 'Onlangs overstroomden de wc’s die verderop de heuvel staan. De ontlasting stroomde langs onze tent. Mijn dochter wilde daarna niet eten, omdat ze niet meer naar de wc durfde.’

Al twee jaar overleven

Honderdduizenden Rohingya-vluchtelingen zoals Ayesha overleven al bijna twee jaar onder zware omstandigheden in kampen in Bangladesh. Ze kunnen niet voor- of achteruit.

Oxfam biedt hulp

In Bangladesh bieden we levensreddende hulp aan Rohingya-vluchtelingen. We zorgen o.a. voor:

  • Veilige onderkomens, toiletten, douches en riolering.
  • Eten en hygiënepakketten.
  • Honderdduizenden liters schoon drinkwater, elke dag.

Jij bent onmisbaar

Jouw bijdrage is onmisbaar om jaarlijks honderdduizenden mensen in nood te kunnen helpen.

Met jouw donatie steun je het werk van onze collega's in Bangladesh, en de Oxfam Novib-teams die wereldwijd werken daar waar hulp in de strijd tegen armoede het hardst nodig is.

Doneer vandaag nog. Dankjewel.

We zijn bang voor de wind en de regen,’ zegt Ayesha, moeder van 2 dochters. 'Onlangs overstroomden de wc’s die verderop de heuvel staan. De ontlasting stroomde langs onze tent. Mijn dochter wilde daarna niet eten, omdat ze niet meer naar de wc durfde.’ 

Honderdduizenden Rohingya-vluchtelingen zoals Ayesha overleven al twee jaar onder zware omstandigheden in kampen in Bangladesh. Ze kunnen niet voor- of achteruit.

In Bangladesh bieden we levensreddende hulp aan Rohingya-vluchtelingen. 

Jij bent onmisbaar

Jouw bijdrage is onmisbaar om jaarlijks honderdduizenden mensen in nood te kunnen helpen. Met jouw donatie steun je het werk van onze collega's in Bangladesh, en de Oxfam Novib-teams die wereldwijd werken daar waar hulp in de strijd tegen armoede het hardst nodig is.

Doneer vandaag nog. Dankjewel.

Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy