Help mee

Help mee

Help mee

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Bedankt

Hongersnood in Zuid-Sudan

Red vandaag een leven

Zes jaar lang lukte het om wereldwijd hongersnoden te voorkomen. We zijn er kapot van dat het nu toch weer misgaat.

In de dertig jaar dat Oxfam in Zuid-Sudan werkt, hebben we nog nooit zo’n gruwelijke ramp gezien. Elke dag kunnen tientallen kinderen en volwassenen door honger overlijden. We kunnen duizenden levens redden door nú voor meer eten te zorgen.

Met jouw gift kunnen we onze noodhulp in Zuid-Sudan uitbreiden. Hoe meer mensen we bereiken, hoe meer levens we kunnen redden.

Help mee, red vandaag een leven

Wij zijn ervan overtuigd dat er hoop is voor Zuid-Sudan. Midden in het door conflict verscheurde land, zien we trotse, moedige mensen. Zij willen niets liever dan vrede. Zodat ze kunnen bouwen aan de toekomst van hun kinderen en hun land. Ons werk in Zuid-Sudan is er op gericht om dát te bereiken. Boeren leren hoe ze hun productie kunnen vergroten en we verbeteren de toegang tot schoon drinkwater.

Alleen al in 2016 bereikten we 180.000 mensen met deze projecten. We mogen de moedige inwoners van Zuid-Sudan niet in de steek laten. Juist nu niet, nu hongersnood mensen berooft van hun kinderen en geliefden.

Met noodhulp redden we levens

Maar weinig journalisten bezoeken Zuid-Sudan. Mede daardoor wordt deze ramp door velen vergeten. Wacht de gruwelijke beelden niet af. Voorkom erger, geef nu. Bedankt!

Hongersnood in Zuid-Sudan

Zes jaar lang lukte het om wereldwijd hongersnoden te voorkomen. We zijn er kapot van dat het nu toch weer misgaat.

In de dertig jaar dat Oxfam in Zuid-Sudan werkt, hebben we nog nooit zo’n gruwelijke ramp gezien. Elke dag kunnen tientallen kinderen en volwassenen door honger overlijden. We kunnen duizenden levens redden door nú voor meer eten zorgen.

Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy