Help mee

Help mee

Help mee

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Gegevens

Direct noodhulp nodig!

Ecuador is zaterdagnacht getroffen door een krachtige aardbeving. De aardbeving werd zondag gevolgd door een beving ten zuidoosten van de eilandstaat Tonga in de Stille Oceaan. Het dodental van deze aardbeving loopt snel op en noodhulp is nodig!

Er is enorm veel schade door de aardbeving, waarbij vooral de kuststreek zwaar is getroffen. Reddingswerkers gebruiken onder meer tractors en hun blote handen bij de zoektocht naar overlevenden onder ingestorte gebouwen. Het land heeft hulp nodig en jij kunt helpen door een donatie te doen.

Dit doen we met jouw donatie

We bieden humanitaire hulp, snel en direct. Met hulp van lokale partners kunnen we snel in actie komen. We vangen mensen lokaal op, zodat ze geen gevaarlijke reis hoeven te maken op zoek naar veiligheid. Na de noodzakelijke eerste hulp helpt Oxfam Novib bij de wederopbouw van scholen en ziekenhuizen zodat mensen terug kunnen naar huis.

Jouw steun redt levens. Help mee.

Slachtoffers van de aardbeving in Ecuador hebben direct noodhulp nodig

Oxfam Novib helpt honderdduizenden mensen per jaar, in meer dan 20 landen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp in Ecuador!

Bedankt!

Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy