Noodhulp appeal Ecuador april 2016

Direct noodhulp nodig!

Ecuador is zaterdagnacht getroffen door een krachtige aardbeving. De aardbeving werd zondag gevolgd door een beving ten zuidoosten van de eilandstaat Tonga in de Stille Oceaan. Het dodental van deze aardbeving loopt snel op en noodhulp is nodig!

Er is enorm veel schade door de aardbeving, waarbij vooral de kuststreek zwaar is getroffen. Reddingswerkers gebruiken onder meer tractors en hun blote handen bij de zoektocht naar overlevenden onder ingestorte gebouwen. Het land heeft hulp nodig en jij kunt helpen door een donatie te doen.

Dit doen we met jouw donatie

We bieden humanitaire hulp, snel en direct. Met hulp van lokale partners kunnen we snel in actie komen. We vangen mensen lokaal op, zodat ze geen gevaarlijke reis hoeven te maken op zoek naar veiligheid. Na de noodzakelijke eerste hulp helpt Oxfam Novib bij de wederopbouw van scholen en ziekenhuizen zodat mensen terug kunnen naar huis.

Jouw steun redt levens. Help mee.

Slachtoffers van de aardbeving in Ecuador hebben direct noodhulp nodig

Oxfam Novib helpt honderdduizenden mensen per jaar, in meer dan 20 landen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp in Ecuador!

Bedankt!

Ja, ik help mee

Mijn gegevens zijn:

Donatiebedrag

Eenmalig
Maandelijks

Betaalwijze