Noodhulp formulier algemeen 2 test optin monster

Vluchtelingen hebben direct noodhulp nodig

Miljoenen mensen zijn jaarlijks slachtoffer van gewapende conflicten of natuurrampen. Wereldwijd zijn 60 miljoen mensen op de vlucht. Zoals Teresa en Lama die met hun moeder Gwada proberen te overleven in een vluchtelingenkamp in Zuid-Sudan. Hun vader werd gedood. Zij hebben jouw hulp nodig.

Dit doen we met jouw donatie

  • Oxfam biedt ter plekke snel en direct noodhulp aan vluchtelingen. Van dekens en tenten tot gaskachels in koude wintermaanden.
  • We bouwen toiletten en douches in opvangkampen, en zorgen voor voedsel en schoon drinkwater.
  • Onze lokale partners helpen mensen bij traumaverwerking.
  • We steunen ook de lokale bevolking in buurlanden die vluchtelingen opvangen.
  • Oxfam maakt zich internationaal sterk voor oplossingen die een einde maken aan gewapende conflicten. We roepen regeringen op burgers bescherming te bieden.
  • We vangen mensen lokaal op, zodat ze geen gevaarlijke reis hoeven te maken op zoek naar veiligheid.
  • Na de noodzakelijke eerste hulp helpt Oxfam Novib bij de wederopbouw van scholen en ziekenhuizen zodat mensen terug kunnen naar huis.

Jouw donatie is onmisbaar

Oxfam Novib helpt honderdduizenden mensen per jaar, in meer dan 20 landen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp en help mensen als Teresa en Lama en hun ouders. BEDANKT!

(Foto: Simon Rawles/Oxfam)

Vluchtelingen hebben direct noodhulp nodig

Oxfam Novib helpt honderdduizenden mensen per jaar, in meer dan 20 landen. Van dekens en drinkwater tot wederopbouw van scholen en ziekenhuizen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp en help kinderen als kinderen als Teresa en Lama en hun ouders. Bedankt!

Ja, ik help mee

Mijn gegevens zijn:

Donatiebedrag

Eenmalig
Maandelijks

Betaalwijze