Ik geef voor noodhulp

Ik geef voor noodhulp

Bijna klaar...

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Bedankt

Slachtoffers van oorlog- en natuurgeweld hebben direct noodhulp nodig

‘Ons dorp werd aangevallen. Mijn man werd gedood.’ Gwada Joseph (27) probeert met haar kinderen te overleven in een vluchtelingenkamp in Zuid-Sudan.

Het leven van Bassim is ontwricht door het conflict in Jemen. ‘Ik moest met mijn vrouw en kinderen vluchten naar het platteland. Er was amper benzine en de weg was levensgevaarlijk.’

Miljoenen mensen zijn jaarlijks slachtoffer van gewapende conflicten of natuurrampen. Wereldwijd zijn 60 miljoen mensen op de vlucht.

Dit doen we met jouw donatie

We bieden humanitaire hulp, snel en direct. Met hulp van lokale partners helpen we ook in landen waar buitenlandse hulp nauwelijks wordt toegelaten.
We vangen mensen lokaal op, zodat ze geen gevaarlijke reis hoeven te maken op zoek naar veiligheid.
Na de noodzakelijke eerste hulp helpt Oxfam Novib bij de wederopbouw van scholen en ziekenhuizen zodat mensen terug kunnen naar huis.

Jouw donatie is onmisbaar

Oxfam Novib helpt honderdduizenden mensen per jaar, in meer dan 20 landen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp en help mensen als Gwada en Bassim. BEDANKT!

(Foto: Simon Rawles/Oxfam)

Slachtoffers van oorlog- en natuurgeweld hebben direct noodhulp nodig

Oxfam Novib helpt honderdduizenden mensen per jaar, in meer dan 20 landen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp en help mensen als Gwada en Bassim.

Bedankt!

Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy