Noodhulp formulier algemeen

Slachtoffers van oorlog- en natuurgeweld hebben direct noodhulp nodig

‘Ons dorp werd aangevallen. Mijn man werd gedood.’ Gwada Joseph (27) probeert met haar kinderen te overleven in een vluchtelingenkamp in Zuid-Sudan.

Het leven van Bassim is ontwricht door het conflict in Jemen. ‘Ik moest met mijn vrouw en kinderen vluchten naar het platteland. Er was amper benzine en de weg was levensgevaarlijk.’

Miljoenen mensen zijn jaarlijks slachtoffer van gewapende conflicten of natuurrampen. Wereldwijd zijn 60 miljoen mensen op de vlucht.

Dit doen we met jouw donatie

We bieden humanitaire hulp, snel en direct. Met hulp van lokale partners helpen we ook in landen waar buitenlandse hulp nauwelijks wordt toegelaten.
We vangen mensen lokaal op, zodat ze geen gevaarlijke reis hoeven te maken op zoek naar veiligheid.
Na de noodzakelijke eerste hulp helpt Oxfam Novib bij de wederopbouw van scholen en ziekenhuizen zodat mensen terug kunnen naar huis.

Jouw donatie is onmisbaar

Oxfam Novib helpt honderdduizenden mensen per jaar, in meer dan 20 landen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp en help mensen als Gwada en Bassim. BEDANKT!

(Foto: Simon Rawles/Oxfam)

Slachtoffers van oorlog- en natuurgeweld hebben direct noodhulp nodig

Oxfam Novib helpt honderdduizenden mensen per jaar, in meer dan 20 landen. Dat kan alleen met jouw steun. Geef vandaag nog voor noodhulp en help mensen als Gwada en Bassim.

Bedankt!

Ja, ik help mee

Mijn gegevens zijn:

Donatiebedrag

Eenmalig
Maandelijks

Betaalwijze