Help mee

Help mee

Help mee

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Bedankt

Help de slachtoffers in Gaza

In Gaza voltrekt zich een humanitaire ramp. Sinds 7 juli 2014 zijn meer dan 2.000 mensen gestorven en ruim 10.100 mensen gewond geraakt. Vooral burgers, waaronder veel kinderen, zijn slachtoffer. Ongeveer elk uur sterft een kind. Meer dan 450.000 mensen moesten hun huis ontvluchten. Velen van hen hebben geen veilig onderdak. Duizenden schuilen in kerken en scholen. Soms verblijven meer dan 80 mensen in één klaslokaal. Meer dan 140 scholen zijn getroffen door bomaanslagen, waaronder een VN-school die onderdak bood aan gevluchte gezinnen.

Er is dringend behoefte aan:

  • Schoon drinkwater en sanitair: Ongeveer 900.000 mensen heeft weinig tot geen toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.
  • Voedsel: Meer dan 200.000 mensen hebben direct voedselhulp nodig.
  • Medische hulp: Ziekenhuizen en ambulances zijn doelwit van bomaanslagen.

Wat Oxfam doet:

Oxfam biedt noodhulp in een extreem moeilijke en gevaarlijke situatie. We delen voedselbonnen uit en veilig drinkwater aan gevluchte gezinnen. We voorzien ziekenhuizen van schoon drinkwater en ondersteunen bij medische hulp aan slachtoffers.

Jouw steun is hard nodig

Steun ons vandaag nog met een gift en vul hiernaast je gegevens in.
Bedankt!


Foto: Iyad al Baba/Oxfam

Help de slachtoffers in Gaza

In Gaza voltrekt zich een humanitaire ramp. Het geweld eist duizenden doden en gewonden. Honderdduizenden zijn op de vlucht. Er is dringend behoefte aan voedsel, medische zorg en schoon drinkwater. Steun ons met een gift.

Bedankt!

Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy