Help mee

1 Uw donatie
2 Betaling
3 Bedankt!

ZO VERSLA JIJ ARMOEDE!

Extreme armoede is in 15 jaar gehalveerd. Het kan dus écht, voorgoed een einde maken aan armoede. Doe mee. Dan verslaan we armoede samen. 

Wij zijn miljoenen boeren, burgers, vrouwen, jongeren, hulpverleners en donateurs. In 93 landen pakken we de problemen aan die armoede veroorzaken: Honger. Onrechtvaardigheid. Onveiligheid. Gebrek aan perspectief.

Van iedere euro gaat...

Met jouw bijdrage kan Oxfam Novib werken aan:

  • Voedsel en schoon drinkwater voor mensen in nood
  • Eerlijke verdeling van land en water
  • Goed onderwijs en gezondheidszorg
  • Kleine leningen voor kleine ondernemers

Samen maken we de wereld veiliger en eerlijker voor iedereen. Samen met miljoenen anderen. Met jouw gift steun je de projecten, publiekscampagnes en acties die dit mogelijk maken.


 

Samen verslaan we armoede. Doe mee!

ZO VERSLA JIJ ARMOEDE!

Extreme armoede is in 15 jaar gehalveerd. Het kan dus écht, voorgoed een einde maken aan armoede. Doe mee. Dan verslaan we armoede samen. 

Wij zijn miljoenen boeren, burgers, vrouwen, jongeren, hulpverleners en donateurs. In 93 landen pakken we de problemen aan die armoede veroorzaken: Honger. Onrechtvaardigheid. Onveiligheid. Gebrek aan perspectief.Met jouw gift steun je de projecten, publiekscampagnes en acties die dit mogelijk maken.


 

Samen verslaan we armoede. Doe mee!

Ik doneer:

Betaalwijze

Betaalwijze

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.