Help mee

Help mee

Help mee

1 Naam
2 Adres
3 Betaling
4 Gegevens

Een op de negen mensen in de wereld gaat met honger naar bed. Omdat het voedsel oneerlijk is verdeeld. Taboes op seksualiteit en HIV blijven steeds weer slachtoffers maken. Door onwetendheid. Vrouwen zijn slachtoffer van geweld en hebben geen zeggenschap over hun gezondheid, seksualiteit of gezinsplanning. Terwijl twee van de drie vrouwen alleen hun gezin moet onderhouden.

Om moedeloos van te worden. Maar talloze mensen in ontwikkelingslanden hebben de energie en inzet om iets aan hun eigen situatie te doen. Als ze de kansen maar krijgen. Die kansen biedt Oxfam Novib.

OxfamNovib maakt zich sterk voor:

  • Een eerlijk inkomen
  • Voldoende voedsel
  • Betere toegang tot land en water
  • Eerlijke arbeids- en handelsvoorwaarden
  • Goed onderwijs
  • Goede gezondheidszorg
  • Kleine leningen voor kleine ondernemers

Oxfam Novib wil gelijke kansen voor iedereen. En gaat daarbij uit van de kracht en mogelijkheden van mensen. Zelfdoen staat voorop. Zo leerden koffieboeren in Zuid Congo een prima product te maken. Met de eerlijke opbrengst kunnen ze hun families onderhouden. Een voorbeeld uit duizenden.

Als wereldbewoner met je eigen verantwoordelijkheidsgevoel kun je meteen iets doen. Concreet en met direct resultaat. Draag bij aan het werk van Oxfam Novib en vul hiernaast het formulier in.

Iedereen verdient de kans om zelf een menswaardig bestaan op te bouwen

Een op de negen mensen in de wereld gaat met honger naar bed. Maar talloze mensen in ontwikkelingslanden hebben de inzet en energie om iets aan hun eigen situatie te doen. Help hen en strijd mee voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.

Ik doneer:
Je steunt ons met een ...

Betaalwijze

Betaalwijze

Dan steun je ons .. met een bedrag van .. euro

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Partner logos en privacy