Donatieformulier algemeen

Een op de negen mensen in de wereld gaat met honger naar bed. Omdat het voedsel oneerlijk is verdeeld. Taboes op seksualiteit en HIV blijven steeds weer slachtoffers maken. Door onwetendheid. Vrouwen zijn slachtoffer van geweld en hebben geen zeggenschap over hun gezondheid, seksualiteit of gezinsplanning. Terwijl twee van de drie vrouwen alleen hun gezin moet onderhouden.

Om moedeloos van te worden. Maar talloze mensen in ontwikkelingslanden hebben de energie en inzet om iets aan hun eigen situatie te doen. Als ze de kansen maar krijgen. Die kansen biedt Oxfam Novib.

Oxfam Novib maakt zich sterk voor:

  • Een eerlijk inkomen
  • Voldoende voedsel
  • Betere toegang tot land en water
  • Eerlijke arbeids- en handelsvoorwaarden
  • Goed onderwijs
  • Goede gezondheidszorg
  • Kleine leningen voor kleine ondernemers

Oxfam Novib wil gelijke kansen voor iedereen. En gaat daarbij uit van de kracht en mogelijkheden van mensen. Zelfdoen staat voorop. Zo leerden koffieboeren in Zuid Congo een prima product te maken. Met de eerlijke opbrengst kunnen ze hun families onderhouden. Een voorbeeld uit duizenden.

Als wereldbewoner met je eigen verantwoordelijkheidsgevoel kun je meteen iets doen. Concreet en met direct resultaat. Draag bij aan het werk van Oxfam Novib en vul hiernaast het formulier in.Meer informatie over schenken met belastingvoordeel of nalaten aan Oxfam NovibArmoede verslaan, het kan. Met uw gift steunt u de projecten, publiekscampagnes en acties die dit mogelijk maken

Iedereen verdient de kans om zelf een menswaardig bestaan op te bouwen

Een op de negen mensen in de wereld gaat met honger naar bed. Maar talloze mensen in ontwikkelingslanden hebben de inzet en energie om iets aan hun eigen situatie te doen. Help hen en strijd mee voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.Meer informatie over schenken met belastingvoordeel of nalaten aan Oxfam NovibArmoede verslaan, het kan. Met uw gift steunt u de projecten, publiekscampagnes en acties die dit mogelijk maken

Ja, ik help mee

Mijn gegevens zijn:

Donatiebedrag

Eenmalig
Maandelijks

Betaalwijze