Donatieformulier algemeen

Een op de negen mensen in de wereld gaat met honger naar bed. Maar talloze mensen in ontwikkelingslanden hebben de inzet en energie om iets aan hun eigen situatie te doen. Help hen en strijd mee voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.

Oxfam Novib maakt zich sterk voor:

  • Een eerlijk inkomen
  • Voldoende voedsel
  • Betere toegang tot land en water
  • Eerlijke arbeids- en handelsvoorwaarden
  • Goed onderwijs
  • Goede gezondheidszorg
  • Kleine leningen voor kleine ondernemers

Bijvoorbeeld: met slechts €24,- kunnen boeren als Keo al een training krijgen op een veldschool. Op de veldschool deelt ze onderling zaden met andere boerinnen en leert ze ook welke zaden ze moet bewaren. Ze leert ook nieuwe landbouwtechnieken. Hierdoor kan ze haar oogst aanzienlijk verbeteren.

Versla ook armoede en doneer nu.Meer informatie over schenken met belastingvoordeel of nalaten aan Oxfam NovibArmoede verslaan, het kan. Met uw gift steunt u de projecten, publiekscampagnes en acties die dit mogelijk maken

Iedereen verdient de kans om zelf een menswaardig bestaan op te bouwen

Een op de negen mensen in de wereld gaat met honger naar bed. Maar talloze mensen in ontwikkelingslanden hebben de inzet en energie om iets aan hun eigen situatie te doen. Help hen en strijd mee voor een rechtvaardige wereld zonder armoede.

Bijvoorbeeld: met slechts €24,- kunnen boeren als Keo al een training krijgen op een veldschool. Op de veldschool deelt ze onderling zaden met andere boerinnen en leert ze ook welke zaden ze moet bewaren. Ze leert ook nieuwe landbouwtechnieken. Hierdoor kan ze haar oogst aanzienlijk verbeteren.Meer informatie over schenken met belastingvoordeel of nalaten aan Oxfam NovibArmoede verslaan, het kan. Met uw gift steunt u de projecten, publiekscampagnes en acties die dit mogelijk maken

Ja, ik help mee

Mijn gegevens zijn:

Donatiebedrag

Eenmalig
Maandelijks

Betaalwijze

Privacy: Oxfam Novib gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet verstrekt aan derden. Wij gebruiken ze om je te informeren over onze werkzaamheden of om je steun te vragen. Lees onze volledige privacyverklaring.

SEPA: Met deze machtiging geef je toestemming aan Oxfam Novib om incasso-opdrachten te sturen naar jouw bank om het overeengekomen bedrag van je rekening af te schrijven. In geval van maandelijks doneren geef je toestemming aan Oxfam Novib om doorlopend het overeengekomen bedrag van jouw rekening af te schrijven. Als jij het niet eens bent met de afschrijving kan je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.